Toonbank steigerhout

Uw winkelinrichting is pas compleet met een toonbank steigerhout van winkelinrichting-steigerhout.nl. Vind op onze site de toonbank steigerhout die het beste bij uw winkelinrichting past. Wij hebben hierop verschillende steigerhouten toonbanken staan. Natuurlijk komt het voor dat u een bepaald type toonbank steigerhout in gedachten heeft. Voor ons is dat geen enkel probleem. Wij maken uw steigerhouten toonbank voor u op maat.

In welke winkels komen wij?

Natuurlijk stemmen wij een steigerhouten toonbank af met de wensen van u. Wij kunnen uiteraard ook terugkoppelen. Inmiddels hebben wij een toonbank steigerhout en ander winkelinterieur geplaatst in:

  • Modezaken
  • Kapsalons
  • Schoonheidssalons
  • Bloemenwinkels
  • Juweliers
  • Woonwinkels
  • Sportzaken

Wij zijn van alle markten thuis. Natuurlijk weet u het beste wat voor toonbank steigerhout u wilt en waar u deze voor wilt gebruiken. Zoals aparte plankjes voor tassen, beveiligingspinnen, kassa en andere items die handig zijn voor achter de kassa. Wij vergeten ook niet gaten voor eventuele elektrische bedrading te plaatsen voor u. U hoeft deze zaken voor uw toonbank steigerhout niet meteen aan ons door te geven. De praktijk leert ons dat het makkelijker is voor onze klanten als dit ter plaatse gebeurt. Het mag wel natuurlijk.

Waarom een steigerhouten toonbank?

Een toonbank steigerhout is vooral handig vanwege het materiaal waarvan het gemaakt is. Uw toonbank steigerhout is gezaagd van de fijnspar, vaak gebruikt als kerstboom. Het hout dat daaruit gewonnen wordt heet vurenhout. Het hout van uw toonbank steigerhout is goed bewerkbaar en eenvoudig te onderhouden. Onze medewerkers kunnen u hierover handige tips geven. Op deze site staan ook tips over het behandelen van uw toonbank steigerhout. Hoewel vurenhout erg zacht is en daardoor gevoelig voor vocht en temperatuurverschillen, kan dit grotendeels worden tegen gegaan met de juiste behandeling van het hout. Het behandelen van uw toonbank steigerhout is door de eigenschappen van het hout erg simpel.