Steigerhouten salontafel

Winkelinrichting-steigerhout.nl heeft de steigerhouten salontafel voor uw winkel. Een steigerhouten salontafel is niet het eerste waar de meeste winkeliers aan denken. Toch is de steigerhouten salontafel niet meer weg te denken uit de meeste winkels. Veel kledingzaken, kapsalons en tal van andere winkels willen een ruimte hebben waar hun klanten ontspannen kunnen zitten terwijl ze wachten. Een steigerhouten salontafel is ideaal als uw klanten hun nieuwe producten krijgen voorgeschoteld of waar u kunt overleggen met wat de klant wil aanschaffen voor zichzelf tijdens een kopje koffie. Een steigerhouten salontafel kan ook gebruikt worden om uw producten op tentoon te stellen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij van winkelinrichting-steigerhout.nl weten dat niet iedere winkel hetzelfde is en niet iedere winkelier of ondernemer wil dezelfde grootte steigerhouten salontafel kopen. We houden hier rekening mee door u daar zelf een keuze in te laten maken. Wij maken uw steigerhouten salontafel voor u op maat. Geef uw wensen door en wij maken het voor u, vaak ook ter plekke. Natuurlijk hebben wij ook een vast assortiment aan steigerhouten salontafels. Kijk op deze site voor meer informatie over de ideale steigerhouten salontafel voor uw winkel.

Steigerhout de beste keuze voor uw winkel

Een steigerhouten salontafel:

  • Gaat jarenlang mee
  • Is goedkoop om te maken
  • Is van duurzaam gebruikt hout
    • Een steigerhouten salontafel is gemaakt van vurenhout. De planken zijn speciaal gezaagd voor bouw- en havensteigers en zijn duurzaam omdat ze van hergebruikt materiaal zijn. Steigerplanken worden gezaagd op standaard drie cm dik en zijn daardoor erg stevig. Vurenhout heeft als eigenschap dat het redelijk zacht hout is en daardoor makkelijk te bewerken. Veel mensen maken ook hun eigen steigerhouten salontafel of andere meubels zoals een steigerhouten toonbank van deze planksoort. Daardoor zijn meubels hiervan vaak redelijk goedkoop, maar ook erg gewild. Dit door de aparte kleur die bijvoorbeeld een steigerhouten salontafel heeft. Door het intensieve gebruik in bijvoorbeeld bouwsteigers, trekt er materiaal als specie en cement in het hout. Na intensief schoonmaken blijft er alsnog een grijzige laag over in het hout. Voor meer vragen over onze steigerhouten salontafel of andere producten van winkelinrichting-steigerhout.nl, kijk verder op deze website.