Steigerhouten kast

De ideale steigerhouten kast voor uw winkelinrichting vindt u op winkelinrichting-steigerhout.nl. Wij hebben in ons assortiment een zeer uitgebreide keuze. Mocht deze er toch niet tussen zitten, dan maken wij een steigerhouten kast voor u op maat. U hoeft niet naar ons te komen, wij komen naar u toe. Wij leveren uw steigerhouten kast en andere spullen in:

  • Nederland
  • Duitsland
  • België
  • En andere Europese landen

Ook voor uw gehele winkelinrichting komen wij naar u toe. Stuur ons foto’s, tekeningen en uw ideeën en wij gaan meteen aan de slag.

Steigerplanken ideaal voor kasten

Uw toekomstige steigerhouten kast is gemaakt van de ideale planken daarvoor. Steigerplanken worden meestal gebruikt voor bouw- en havensteigers. Tegenwoordig dus ook voor uw steigerhouten kast. Omdat steigerplanken zo populair zijn geworden, wordt deze plank steeds meer gezaagd voor de meubelindustrie. De steigerplank wordt op een vaste dikte gezaagd, namelijk op drie cm dikte. Voor bouw- en havensteigers is dat ook nodig, omdat deze veel gewicht moeten dragen. Voor uw steigerhouten kast is dat goed nieuws. Deze is haast niet kapot te krijgen en gaat dus jarenlang mee.

Behandelen van uw steigerhouten kast

Veel van onze producten zijn al behandeld. In de meeste gevallen betekent dit dat ze zijn geïmpregneerd met olie. Hierdoor blijft het hout langer goed. Maar steigerplanken zijn op verschillende manieren te behandelen. De houtsoort leent zich goed om behandeld te worden met beits, lak en verf. Uw steigerhouten kast is beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een op maat gemaakte steigerhouten kast van winkelinrichting-steigerhout.nl kunt u natuurlijk ook zelf behandelen. Iedere manier van behandelen heeft zijn voor- en nadelen. Echter, hout onbehandeld laten kan gevolgen hebben voor de duurzaamheid van uw steigerhouten kast. Behandelen is een absolute aanrader. Op onze site staan handige tips over hoe dit moet. Vraag ook aan onze medewerkers voor handige tips over het behandelen van uw nieuwe steigerhouten kast of andere spullen zoals een steigerhouten salontafel van ons voor uw nieuwe winkelinrichting.